Ilmainen kotisivukone

Sisältyy webhotelleihin | Helppo | WP-yhteensopiva

14695547-woman-in-raincoat-smiling-as-she-holds-umbrella
Älä keksi sateenvarjoa uudelleen,
toteuta unelmasi kotisivukoneella!
Website design and development project
Rakenna upeat kotisivut helposti
"muutamalla klikkauksella".
55613525-designer-s-desk-with-responsive-web-design-concept-
Kokeile ja hämmästy taitojasi!
Sisältyy kaikkiin webhotellipaketteihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä WordPress kotisivukoneesta

 
Kotisivukone sisältyy kaikkiin webhotellipaketteihin ja sen voit ottaa käyttöön myös virtuaalipalvelimissa maksutta. Sivunmuokkaaja löytyy WordPress työpöydän (dashboard) valikosta ja se toimii saumattomasti WordPressin osana, sinun ei tarvitse vaihdella eri applikaatioiden välillä tehdessäsi verkkosivuja. Kaikki tapahtuu omilla sivuillasi ja omalla palvelimellasi!
Sivunmuokkaaja toimii saumattomasti WordPressin ja verkkosivujesi osana, joten sen käyttämiseen tarvitaan webhotelli tai esim WPSmart Cloud virtuaalipalvelin.
palveluun sisältyy webhotellin Level 3 tukitaso sähköpostitse, mikäli tarvitset laajempaa tukea, voit tilata Level 2 tukitason lisäpalveluna tai Nettitaiturit -palvelun, jolloin käytössäsi on osaavat ammattilaiset myös verkkosivuille tehtäviin muutoksiin ja lisäosien asentamiseen yms. tehtäviin. Saatavana myös henkilökohtainen käyttökoulutus videoyhteyden kautta. Huom! Sivunrakentaja on englanninkielinen, mutta sillä voi tehdä suomenkieliset verkkosivut. Huomaa myös, että ohjeet ovat englanninkieliset. Level 3 perustukitasoon ei sisälly sivunrakentajaan liittyvä käyttöopastus.
Sivunrakentaja ei edellytä erillistä tilausta, se sisältyy webhotelleihin. Webhotellilla ja virtuaalipalvelimilla on 100% tyytyväisyystakuu ja 14vrk peruutusoikeus, lisäksi takaamme palvelun laadun palvelutasosopimuksella (SLA). *Peruutusoikeus ei koske verkkotunnuksen rekisteröintiä. **Mikäli asiakas peruu tilauksen ensimmäisen laskutusjakson kuluessa ja mikäli palveluun sisältyy ilmainen verkkotunnus, verkkotunnuksen rekisteröinnistä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta täysimääräisinä hinnaston mukaisesti.
Palvelu ei edellytä erillistä tilausta. Webhotellilla ja virtuaalipalvelimien tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä irtisanota ennen uuden laskutusjakson alkamista. Lähetämme sähköpostitse laskun noin kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutusjakson päättymistä, löydät uudet laskut myös asiakassivuilta.
Palvelu ei edellytä erillistä tilausta. Webhotellin ja virtuaalipalvelimen tilauksen voi irtisanoa koska tahansa kuluvan laskutusjakson aikana. Huomaa, että valittavissa on eri pituisia laskutusjaksoja (1kk, 6kk, 12kk jne.) ja irtisanoessasi tilauksen, palvelu on käytössä aina kuluvan jakson loppuun. *Tarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita ja tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran, eivätkä ne koske suljettuja/peruttuja ja uudelleen avattuja/tilattuja palveluja.
Mahdolliset alennukset aktivoituvat vasta kassasivulla ja ne huomioidaan silloin lopullisessa hinnassa. Huomaa! Saadaksesi mahdollisen alennuksen tuote/palvelu tulee lisätä ostoskoriin näiden sivujen kautta tai sinun tulee syöttää voimassa oleva alennuskoodi kassasivulla.
Laskutamme palvelut etukäteen, lähetämme laskut sähköpostitse, laskut löytyvät myös asiakassivuilta, josta ne voi myös tulostaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille, kuten laskun verkkopankissa tai credit/debit -kortilla (Visa/Mastercard/Maestro).
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!