WPSmart virtuaalipalvelin

Salamannopea ylläpidetty Wordpress käyttövalmiina

Pot of Gold with Rainbow
Menestyjä keskittyy siihen missä on paras, huippuunsa viritetty teho takaa tulokset!
43398564-designer-drawing-a-green-light-bulb-brainstorming-and-inspiration-cocnept-
Salamannopea oma WPSmart Wordpress palvelin siivittää sivustosi menestykseen verkossa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä WordPress virtuaalipalvelimista

 
Valitse WPSmart WordPress VPS ja laskutusjakso > valitse palveluun liitettävä ilmainen verkkotunnus > valitse sijainti / lisäpalvelut > täytä tilauslomakkeeseen tiedot ja maksa tilaus (mahdollinen alennus lasketaan kassalla).
Valittuasi WPSmart WordPress VPS -palvelimen pääset valitsemaan ilmaisen domainin. Varaa ilmainen domain tässä vaiheessa, vaikka haluaisit liittää palveluun aikaisemmin rekisteröimäsi verkkotunnuksen. Voit ilmoittaa palveluun liitettävän toisen verkkotunnuksen asiakaspalveluumme tehtyäsi tilauksen.
Tilauksella on 100% tyytyväisyystakuu ja 14vrk peruutusoikeus, lisäksi takaamme palvelun laadun palvelutasosopimuksella (SLA). *Peruutusoikeus ei koske verkkotunnuksen rekisteröintiä. **Mikäli asiakas peruu tilauksen ensimmäisen laskutusjakson kuluessa ja mikäli palveluun sisältyy ilmainen verkkotunnus, verkkotunnuksen rekisteröinnistä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta täysimääräisinä hinnaston mukaisesti.
Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä irtisanota ennen uuden laskutusjakson alkamista. Lähetämme sähköpostitse laskun noin kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutusjakson päättymistä, löydät uudet laskut myös asiakassivuilta.
WPSmart virtuaalipalvelimiin sisältyy Level 2 tukitaso sähköpostitse, mikäli tarvitset laajempaa tukea, voit tilata Level 1 tukitason lisäpalveluna tai Nettitaiturit -palvelun, jolloin käytössäsi on osaavat suomalaiset ammattilaiset myös kotisivuille tehtäviin muutoksiin ja lisäosien asentamiseen tai vaikka sisältöpäivityksiin yms. tehtäviin silloin kun tarvitset!
Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, sillä tilauksen voi irtisanoa koska tahansa kuluvan laskutusjakson aikana. Huomaa, että valittavissa on eri pituisia laskutusjaksoja (1kk, 3kk, 6kk, 12kk), irtisanoessasi tilauksen, palvelu on käytössä aina kuluvan jakson loppuun.
Mahdolliset alennukset aktivoituvat vasta kassasivulla ja ne huomioidaan silloin lopullisessa hinnassa. Huomaa! Saadaksesi mahdollisen alennuksen tuote/palvelu tulee lisätä ostoskoriin näiden sivujen kautta tai sinun tulee syöttää voimassa oleva alennuskoodi kassasivulla. *Tarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita ja tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran, eivätkä ne koske suljettuja/peruttuja ja uudelleen avattuja/tilattuja palveluja.
Laskutamme palvelut etukäteen, lähetämme laskut sähköpostitse, laskut löytyvät myös asiakassivuilta, josta ne voi myös tulostaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille, kuten laskun verkkopankissa tai credit/debit -kortilla (Visa/Mastercard/Maestro).
Verkkosivujen turvallisuuta voi parantaa tilaamalla Wordpress tietoturvapaketin (sisältyy hintaan ja asennetaan automaattisesti), turvallisuusavaimen sekä Guardabler verkkosivuturvan, jotka parantavat tietoturvaa osa-alueillaan merkittävästi ja yhdessä ne nostavat internet sivujen turvallisuuden uudelle tasolle.
HTTPS ja SSL-sertifikaatti on käytössä kaikilla sivuillamme, lisäksi varmistamma HSTS:n avulla, että sivuja voi selata ainoastaan salatun yhetyden kautta. Asiakkaidemme sivuille asennetaan ilmainen SLL-sertifikaatti, huolehdimme myös säännöllisestä varmuuskopioinnista. Lisäpalveluna on saatavana myös verkkosivuturva. Palvelujamme testataan ja järjestelmien turvallisuutta analysoidaan säännöllisesti tietoturva-aukkojen löytämiseksi. Salasanoja säilytetään salattuina, palvelumme edellyttävät myös riittävän pitkien salasanojen käyttöä. Salasanojen välitys asiakkaalle tapahtuu myös salattuna, emme käytä koskaan ei-turvallisia kanavia, kuten SMS viestejä. Palvelumme tukevat kaksivaiheista kirjautumista, jonka käyttöä suosittelemme tai edellytämme palvelusta riippuen. Tuemme myös fyysistä tietoturva-avainta. Osa tietokannoista on salattuja. Emme tallenna tietokantoihin asikkaiden luottokorttinumeroita. Käytämme monitasoisia palomuureja ja suoritamme tietoturvapäivitykset välittömästi. Käytämme monissa asioissa auditoitua avointa lähdekoodia. Järjestelmämme on maantieteellisesti hajautettu ja osat on eristetty toisistaan, kuten jokaisen asiakkaamme palvelintilakin. Lisäksi käytössä on muita tietoturvaa parantavia asioita, kuten IDS/IPS -järjestelmä sekä tehokas erityisesti WordPresssin suojaamiseen tarkoitettuja sääntöjä sisältävä WAF.
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!
Suosittelemme tilaamaan verkkosivujemme kautta, mutta palvelemme mielellämme myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Vaihda palveluntarjoajaa helposti & kuluitta!

Siirrämme verkkosivusi veloituksetta parempaan palveluun! Hoidamme verkkosivuston siirron veloituksetta salamannopealle suomalaiselle WordPress VPS palvelimille, johon kuuluu ylläpito. Olipa käytössäsi yhden sivuston webhotelli tai useamman verkkosivun palvelukokonaisuus, teemme ehdotuksen siirrosta ja palveluista, joiden avulla säästät aikaa ja rahaa sekä saat aikaan enemmän! Keskity siihen missä olet paras, ja anna meidän hoitaa hosting!

Jätä yhteydenottopyyntö

WordPress hosting asiantuntija