Kotisivujen toteutus

Näyttävät | Myyvät | Responsiiviset

Tietoja kotisivupalvelusta

 
Valitse haluamasi responsiivinen sivupohja > valitse lisäpalvelut > täytä tilauslomakkeeseen tiedot ja vahvista sekä maksa tilaus (mahdollinen alennus aktivoituu kassalla). Kotisivupalvelun suunnittelutiimi ottaa sinuun yhteyttä ja tuotanto aloitetaan!
Kotisivujen hintaan sisältyy Web Go webhotelli, vuodeksi, jonka jälkeen palvelusta laskutetaan hinnaston mukaan. Verkkokaupan hintaan sisältyy WPSmart Woo virtuaalipalvelin vuodeksi, jonka jälkeen palvelusta laskutetaan hinnaston mukaan. Tarvittaessa webhotelli ja virtuaalipalvelin on päivitettävissä tehokkaammaksi.
Kotisivupalvelu on suunniteltu konseptiksi, jonka avulla toteutamme asiakkaillemme huippuhyviä, supernopeita ja läpikotaisin testattuja responsiivisia WordPress nettisivuja ja se perustuu tällä sivulla valittavissa oleviin sivupohjiin. Mikäli näistä ei löydy tarkoituksiisi sopivaa, tai tarvitset laajemmat verkkosivut tai erityisominaisuuksia, ota yhteyttä tiimiimme, löydämme varmasti sopivan ratkaisun ja teemme tarjouksen nettisivuista haluamillasi ominaisuuksilla!
Kotisivupalvelun toteuttamiin verkkosivuihin sisältyy webhotellin Level 3 tukitaso sähköpostitse. Verkkokauppoihin sisältyy WPSmart Woo virtuaalipalvelimien Level 2 tukitaso. Mikäli tarvitset laajempaa tukea, voit tilata Level 1 tukitason lisäpalveluna tai Nettitaiturit avuksesi, jolloin käytössäsi on jatkuvasti osaavat ammattilaiset myös verkkosivuille tehtäviin muutoksiin ja lisäosien asentamiseen yms. tehtäviin.
Tilauksella on 100% tyytyväisyystakuu, lisäksi takaamme hostingpalvelun laadun palvelutasosopimuksella (SLA). Sivustojen tilauksella ei ole peruutusoikeutta, koska kyseessä on erityisesti asiakkaalle suunniteltu tilaustyö. Annamme tyytyväisyystakuun ja teemme tarvittavat muutokset, jotta uudet kotisivut vastaavat odotuksiasi.
Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä irtisanota ennen uuden laskutusjakson alkamista. Lähetämme sähköpostitse laskun noin kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutusjakson päättymistä, löydät uudet laskut myös asiakassivuilta.
Tilauksen voi irtisanoa koska tahansa kuluvan laskutusjakson aikana. Huomaa, että kotisivupalveluun sisältyy webhotelli 12kk laskutusjaksolla ja irtisanoessasi tilauksen, palvelu on käytössä aina kuluvan jakson loppuun.
Mahdolliset alennukset aktivoituvat kassasivulla (klikkaa "jatka"), jolloin alennus huomioidaan lopullisessa hinnassa. Huomaa! Saadaksesi mahdollisen alennuksen tuote/palvelu tulee lisätä ostoskoriin näiden sivujen kautta tai sinun tulee syöttää voimassa oleva alennuskoodi kassasivulla. *Kampanjat ovat voimassa vain rajoitetun ajan (esim. viikon), alennuksen saaminen edellyyttää kampanjan voimassaoloa tilaushetkellä. Käytä kampanjat hyväksesi heti niiden ollessa voimassa, voit säästää jopa -50% normaalihinnoista!
Laskutamme palvelut etukäteen, lähetämme laskut sähköpostitse, laskut löytyvät myös asiakassivuilta, josta ne voi myös tulostaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille, kuten laskun verkkopankissa. Uuden asiakkaan kyseessä ollessa kotisivujen tuotanto aloitetaan, kun ensimmäiseen laskuun on saatu suoritus.
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!

Kotisivujen tekijät ja verkkokauppojen asiantuntijat