Verkkosivuturva

24/7 valvonta | uhkien torjunta | sivujen korjaus

Diverse computer hacking shoot
Pahin painajaisesi voi toteutua...
...silmänräpäyksessä!
Stressed Business Woman Working On Laptop Computer. Headache Pai
Verkkosivut - Gone with the wind?
Olihan sinulla Verkkosivuturva?
Diverse computer hacking shoot
Suojanasi tekoäly, joka estää katastrofeja
ennen kuin ne tapahtuvat

Usein kysyttyjä kysymyksiä Guardabler verkkosivuturvasta

 
Valitse palvelupaketti > valitse lisäpalvelut > täytä tilauslomakkeeseen tiedot ja maksa tilaus (mahdollinen alennus lasketaan kassalla). Tilaus tapahtuu asiakassivuilla osoitteessa: my.netabler.com.
Verkkosivuturva toimii WordPress verkkosivujen ja Woocommerce verkkokauppojen kanssa. Se toimii saumattomasti WordPress webhotellin ja ylläpidettyjen WPSmart WordPress ja Woocommerce verkkokauppa palvelujemme yhteydessä. Hoidamme palvelun asennuksen. Palvelu edellyttää, että sivustosi sijaitsee palvelimillamme.
Verkkosivuturva on suunniteltu parantamaan erityisesti WordPress verkkosivujen ja Woocommerce verkkokauppojen tietoturvaa, toistaiseksi se on saatavana ainoastaan em. ympäristöihin ja Netablerin palvelimilla sijaitseville sivustoille.
Ainoastaan palvelimella olevien tiedostojen käyttämällä tilalla on merkitystä. Jos verkkosivusi eivät vie tallennustilaa yli 5GB, niin vastaus on kyllä. Jos verkkosivusi vievät tilaa enemmän, silloin on valitava vastaavasti sellainen verkkosivuturvapaketti, johon tiedostot mahtuvat.
Kyllä voit. Voit ottaa käyttöön esim. 5GB paketin, jos sivusi mahtuvat tähän tilaan ja voit vaihtaa verkkosivuturvan tallennuskapasiteetin suuremmaksi myöhemmin, jos sivujesi viemä tila kasvaa.
Kyllä. Verkkosivuturva ottaa automaattisesti verkkosivuista varmuuskopiot. Varmuuskopioita säilytetään 90vrk, eli 3kk. Varmuuskopiot ovat AES 256 salattuja ja niitä ei säilytetä koskaan verkkosivujen palvelimien kanssa samassa konesalissa. Verkkosivuturva toimii kokonaisvaltaisena varmuuskopiointiratkaisuna palvelimen oman varmuuskopiointijärjestelmän lisänä ja varmistajana.
Tilauksella on 100% tyytyväisyystakuu ja 14vrk peruutusoikeus, lisäksi takaamme palvelun laadun palvelutasosopimuksella (SLA).
Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä irtisanota ennen uuden laskutusjakson alkamista. Lähetämme sähköpostitse laskun noin kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutusjakson päättymistä, löydät uudet laskut myös asiakassivuilta.
Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, sillä tilauksen voi irtisanoa koska tahansa kuluvan laskutusjakson aikana. Huomaa, että irtisanoessasi tilauksen, palvelu on käytössä aina kuluvan jakson loppuun. *Tarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita ja tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran, eivätkä ne koske suljettuja/peruttuja ja uudelleen avattuja/tilattuja palveluja.
Mahdolliset alennukset aktivoituvat vasta kassasivulla ja ne huomioidaan silloin lopullisessa hinnassa. Huomaa! Saadaksesi mahdollisen alennuksen tuote/palvelu tulee lisätä ostoskoriin näiden sivujen kautta tai sinun tulee syöttää voimassa oleva alennuskoodi kassasivulla.
Laskutamme palvelut etukäteen, saat ensimmäisen laskun heti tilauksen tehtyäsi, lähetämme laskut sähköpostitse ja löydät ne asiakassivuilta, jossa voit lisätä saldoa myös ennakkomaksutilillesi. Laskut voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille tai credit/debit -kortilla (Visa/Mastercard/Maestro) tai ennakkomaksutin saldolla, jolloin verkkotunnusten rekisteröinti ja palveluiden avaus tapahtuu ilman maksuviiveitä.
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!