Turvallisuusavain

Suojaa pääkäyttäjätili | USB | NFC

Pot of Gold with Rainbow
Turvallisuusavain nostaa tietoturvan uudelle tasolle!
Pot of Gold with Rainbow
Turvallisuusavain nostaa tietoturvan uudelle tasolle!

Usein kysyttyjä kysymyksiä fyysisestä turvallisuusavaimesta

 
Tilaaminen edellyttää, että verkkosivut ovat palvelimillamme. Emme tee asennuksia kolmansien tahojen palvelimilla sijaitseville verkkosivuille. Valitse avaimeen liitettävä verkkotunnus ja käyttäjätili > täytä tilauslomakkeeseen tiedot ja maksa tilaus (mahdollinen alennus lasketaan kassalla). Tilaus tapahtuu asiakassivuilla osoitteessa: my.netabler.com. Asennus tehdään ja avain toimitetaan postitse noin kahdessa viikossa, kun lasku on maksettu.
Koska toimitus sisältää tilauksesta tehtävän asennustyön asiakkaan verkkosivuille, tilauksella ei ole peruutusoikeutta.
Turvallisuusavaimella on vuoden takuu. Vaihdamme sen maksutta uuteen, mikäli siinä on takuun piiriin lukeutuva vika.
Jos turvallisuusavain on aktivoitu käyttäjätilille, sisäänkirjautuminen on mahdotonta ko tilille ilman avainta. Jos avain katoaa, ota yhteyttä asiakastukeen. Tilaa myös uusi avain. Avaimesta on mahdoton päätellä mihin sillä pääsee, mutta ilmoita katoamisesta heti, jotta avain voidaan mitätöidä.
Ei voi, sisäänkirjautuminen vaatii aktivoidun ja verkkosivuihisi yhdistetyn avaimen. Turvallisuusavaimet ovat yksilöityjä.
Voit käyttää samaa avainta myös muissa sitä tukevissa sovelluksissa. Se suojaa sisäänkirjautumisia käyttäjänsä määrämiin palveluihin ja sovelluksiin toimien satojen sovellusten ja palvelujen kanssa. Emme kuitenkaan vastaa toimivuudesta muiden toimittamien sovellusten tai palveluiden yhteydessä.
Lähetyskulut sisältyvät hintaan kaikkialle maailmassa.
Avaimen voi tilata myös jälkikäteen, mutta suositelemme tilaamaan turvallisuusavaimen heti, sillä suurin osa tietomurroista ja verkkosivujen hakkeroineista tapahtuu käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Turvallisuusavain suojaa sisäänkirjautumisen tehokkaasti.
Turvallisuusavain aktivoidaan käyttäjätilikohtaisesti, esim. siten, että vain pääkäyttäjätilille tarvitaan turvallisuusavain ja muut käyttäjät, kuten verkkokaupan asiakkaat pääsevät edelleen tileilleen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.
Mahdolliset alennukset aktivoituvat vasta kassasivulla ja ne huomioidaan silloin lopullisessa hinnassa. Huomaa! Saadaksesi mahdollisen alennuksen tuote/palvelu tulee lisätä ostoskoriin näiden sivujen kautta tai sinun tulee syöttää voimassa oleva alennuskoodi kassasivulla.
Laskutamme palvelut etukäteen, lähetämme laskut sähköpostitse, laskut löytyvät myös asiakassivuilta, josta ne voi myös tulostaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille, kuten laskun verkkopankissa tai credit/debit -kortilla (Visa/Mastercard/Maestro).
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!