Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkotunnuksen varaaminen

 
Tarkista onko domain vapaa > valitse "rekisteröi" > valitse tunnukselle webhotelli tai domainparkki > lisäpalvelut (ID-suojaus) >täytä tiedot ja maksa tilaus (mahdollinen alennus lasketaan kassalla). Verkkotunnus rekisteröidään automaattisesti, kun lasku on maksettu (kortilla maksettaessa useimmiten lähes välittömästi).
Voit rekisteröidä kauttamme kaikki yleisimmät tunnukset, kuten .FI, .COM, .NET, .ORG, .EU, .INFO jne. Valikoimassamme on yli 600 eri päätettä, joista kaikki eivät ole automaattisessa järjestelmässämme. Jos huomaat jonkin sinua kiinnostavan päätteen puuttuvan, ota yhteyttä, todennäköisesti pystymme tarjoamaan haluamasi tunnuksen järkevään hintaan.
Voit ostaa kauttamme myös pelkän tunnuksen, jos sinulla on jo webhotelli tai muu palvelu kauttamme, johon uuden tunnuksen voi yhdistää. Mikäli et tarvitse hosting-palveluja, voit tilata domainparkin. Palveluun voi liittää sata verkkotunnusta.
Sama tilaus voi käsittää myös useampia päätteitä, esim. fi, .com ja .net jne.
Nimipalvelimet sisältyvät hostingpalveluihin. Voit myös tilata domainparkin.
ID-Protection lisäpalvelun voi tilata kassalla niille päätteille, joille se on saatavana (esim. .COM, .NET, .INFO). ID-Protection parantaa yksityisyyttä ja vähentää roskapostin määrää, koska tunnuksen haltijan tiedot eivät ole julkisesti näkyvissä. Huom! Palvelua ei ole saatavissa kaikille tunnuksille, kuten .FI ja .EU, mutta mikäli .FI -tunnus on rekisteröity yksityishenkilölle, whois-tiedoissa ei näytetä haltijasta mitään tietoja.
Kaikki yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat rekisteröidä fi päätteen kotipaikasta riippumatta. Tunnuksen on oltava lainmukainen, eikä se saa loukata suojattua nimeä tai tavaramerkkiä. *FI päätteen varaus edellyttää henkilötunnusta tai Y-tunnusta. Yksityisen tunnuksen haltijan tietoja ei näytetä julkisesti, ne tulevat ainoastaan viestintäviraston tietoon.
Päätteet rekisteröidään aina vähintään vuodeksi kerrallaan, lähetämme sähköpostitse rekisteröintiajan lähestyessä loppua muistutuksen uusimisesta, joka onnistuu helposti asiakassivujen kautta.
Peruutusoikeus ei koske rekisteröintiä.
Laskutamme palvelut etukäteen, lähetämme laskut sähköpostitse, laskut löytyvät myös asiakassivuilta, josta ne voi myös tulostaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille, kuten laskun verkkopankissa tai credit/debit -kortilla (Visa/Mastercard/Maestro). Huomioi, että tunnus varataan, kun se on maksettu. Suosittelemme korttimaksua, jolloin vältytään viiveiltä.
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!

Saatavana yli 600 domain päätettä