Sähköpostiturva

Turvaa viestit | Torju tietoturvauhat

Stressed Business Woman Working On Laptop Computer. Headache Pai
Suojaa kaikki sähköpostitilit
Pysäyttää tietoturvauhat tehokkaasti
Stressed Business Woman Working On Laptop Computer. Headache Pai
Suojaa kaikki sähköpostitilit
Pysäyttää tietoturvauhat tehokkaasti

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköpostiturvasta

 
Valitse "Email Filtering" > valitse palveluun liitettävä verkkotunnus >täytä tilauslomakkeeseen tiedot ja maksa tilaus (mahdollinen alennus lasketaan kassalla). Tilaus tapahtuu asiakassivuilla osoitteessa: my.netabler.com. Palvelut avataan, kun lasku on maksettu.
Tilauksella on 100% tyytyväisyystakuu ja 14vrk peruutusoikeus, lisäksi takaamme palvelun laadun palvelutasosopimuksella (SLA). *Peruutusoikeus ei koske verkkotunnuksen rekisteröintiä. **Mikäli asiakas peruu tilauksen ensimmäisen laskutusjakson kuluessa ja mikäli palveluun sisältyy ilmainen verkkotunnus, verkkotunnuksen rekisteröinnistä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta täysimääräisinä hinnaston mukaisesti.
Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä irtisanota ennen uuden laskutusjakson alkamista. Lähetämme sähköpostitse laskun noin kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutusjakson päättymistä, löydät uudet laskut myös asiakassivuilta.
Palveluun sisältyy Level 1 tukitaso sähköpostitse, mikäli tarvitset laajempaa tukea, voit tilata laajemman tukitason lisäpalveluna.
Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, sillä tilauksen voi irtisanoa koska tahansa kuluvan laskutusjakson aikana. Huomaa, että irtisanoessasi tilauksen, palvelu on käytössä aina kuluvan jakson loppuun. *Tarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita ja tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran, eivätkä ne koske suljettuja/peruttuja ja uudelleen avattuja/tilattuja palveluja.
Mahdolliset alennukset aktivoituvat vasta kassasivulla ja ne huomioidaan silloin lopullisessa hinnassa. Huomaa! Saadaksesi mahdollisen alennuksen tuote/palvelu tulee lisätä ostoskoriin näiden sivujen kautta tai sinun tulee syöttää voimassa oleva alennuskoodi kassasivulla.
Laskutamme palvelut etukäteen, lähetämme laskut sähköpostitse, laskut löytyvät myös asiakassivuilta, josta ne voi myös tulostaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla pankkitilille, kuten laskun verkkopankissa tai credit/debit -kortilla (Visa/Mastercard/Maestro).
Ota yhteyttä tiimiimme, saat vastaukset kysymyksiin nopeasti!